Voor partners

Voor partners

Generic filters
Exact matches only
 • bambo nature
  Binnen 3 werkdagen geleverd in Nederland
 • duurzaamheid
  Een duurzame keuze
 • gratis bezorging bambo nature
  Gratis levering vanaf €75,-
 • korting
  Profiteer van partnerkortingen

Probeer Bambo Nature Partners nu zelf met €30 shoptegoed!

Bambo Nature is de bewuste keuze voor jouw kinderdagverblijf en de natuur. Wij geloven dat het onze verantwoordelijkheid is om samen met onze gebruikers te zorgen voor een mooie, gezonde en natuurlijke toekomst voor onze kinderen en de generaties na hen. Daarom worden al onze luiers en overige producten gemaakt met zo min mogelijk impact op het milieu.

Probeer zelf en ontvang €30 shoptegoed

Maak een account aan voor jouw kinderdagverblijf en ontvang €30 shoptegoed bij je eerste bestelling.

Duurzaamheid voorop

Bambo Nature staat voor de unieke combinatie van kwaliteit, huidvriendelijkheid en milieuvriendelijkheid. Door te kiezen voor Bambo Nature, kies je daarom bewust voor het welzijn van kinderen én van de natuur. 

Wij geloven in ‘less is more’ en gebruiken dus niet meer bestanddelen dan nodig om de kwaliteit van het product te garanderen. Onze grondstoffen voldoen aan hoge eisen op het gebied van huid- en milieuvriendelijkheid. Hierdoor zorgen onze producten voor een zachte, droge en gezonde huid, met een minimaal risico op huidirritatie.

We maken onze duurzame belofte ook waar, wat we kunnen bewijzen met de diverse milieukeurmerken en eco-labels die onze producten mogen voeren.

Professionele partner

Kwaliteit vormt de basis voor goede producten. Want als het product zijn werk niet goed doet, komt dat ook niet ten goede aan de huid en het milieu. Daarom doen we geen concessies aan de kwaliteit van de producten.

Persoonlijk en sympathiek

Wij willen je graag goed leren kennen, zodat we jou het beste kunnen helpen en gericht advies kunnen geven. Daarnaast delen we graag onze kennis en ervaring, onder andere op het gebied van huidverzorging, infectiepreventie en de facilitaire dienstverlening.

De bewuste keuze natuurlijke babyverzorging

Ruim assortiment - toch overzichtelijk

Op de Bambo Nature Partnersite vind je een uitgebreid assortiment aan producten die je nodig hebt op jouw kinderdagverblijf. Denk aan luiers en huidverzorgingsproducten voor de kleintjes, maar ook aan persoonlijke beschermingsmiddelen en schoonmaakmaterialen voor medewerkers. We hebben de beste materialen geselecteerd, met zo min mogelijk impact op het milieu. Zo kies jij gemakkelijk én snel voor verantwoorde producten voor jouw kinderdagverblijf.

Over Bambo Nature

Bambo Nature is een merk van Abena, een Deens familiebedrijf gevestigd in meer dan 55 landen met duurzaamheid als topprioriteit. Abena produceert niet alleen babyluiers, maar ook duurzame producten op het gebied van continentiezorg, huidverzorging, infectiepreventie en facilitair management. 

Abena is sinds 1953 één van de marktleiders op het gebied van hoogwaardige producten en oplossingen voor de zorg. Deze ervaring zetten we ook graag in binnen andere sectoren: professionele kwaliteit voor iedereen. Because we care.

Lees meer over Abena.

abena hoofdkantoor denemarken
Bambo Nature Because you care
goedkoop luiers kopen bambo nature

Maak een account aan en ontvang €30,- shoptegoed

De producten van Bambo Nature zijn vriendelijk voor de huid en het milieu. Dit wordt onderschreven met de diverse eco-labels. Raak nu zelf vertrouwd met onze hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Maak een account aan en probeer het op jouw kinderdagverblijf! Ontvang nu €30 shoptegoed bij je eerste order.