Voor partners

Voor partners

Generic filters
Exact matches only
 • bambo nature
  Binnen 3 werkdagen geleverd in Nederland
 • duurzaamheid
  Een duurzame keuze
 • gratis bezorging bambo nature
  Gratis levering vanaf €75,-
 • korting
  Profiteer van partnerkortingen

Een bewuste keuze voor je kinderdagverblijf

Bambo Nature is de bewuste keuze voor jouw kinderdagverblijf. Alle Bambo Nature producten zijn vrij van agressieve chemicaliën en allergenen en zijn vervaardigd uit natuurlijke ingrediënten en materialen. Bovendien bewijzen we dat de hoge kwaliteit, het comfort en de effectiviteit van onze producten uitstekend samengaan met veiligheid, huidvriendelijkheid en duurzaamheid.

Elk product van Bambo Nature ademt onze Scandinavische afkomst: dat zie je terug in onze ontwerpen en in de grondstoffen en materialen die we gebruiken. Ons uitgangspunt is simpel: minder is beter. 

Onze Bambo Nature babyverzorgingsproducten hebben de belangrijkste certificeringen, onderscheidingen en ecolabels ter wereld verworven. Wij produceerden de eerste wegwerpluier ter wereld die het Nordic Swan Ecolabel kreeg. Bovendien blijven we innoveren en onderzoek doen, om onze producten steeds weer een beetje beter te maken.

3 redenen om te kiezen voor Bambo Nature

Met Bambo Nature kies je voor minder plastic afval, maar bovenal voor een bewust partnerschap waarin mens en milieu centraal staat.

1) Papieren verpakking, minder plastic

De verpakkingen zijn gemaakt van Zweeds FSC ™ gecertificeerd papier, volledig natuurlijk en recyclebaar. De verpakking is bestand tegen water door een biologisch afbreekbaar beschermend laagje. Zo houden we de verpakking duurzaam en de luiers beschermd.

In essentie staan wij voor de unieke combinatie van kwaliteit, huidvriendelijkheid en milieuvriendelijkheid. Dat maakt Bambo Nature een bewuste keuze voor kind en natuur.

Bambo Nature Because you care

3) Bewust partnerschap

Wij hebben geen klanten, maar partners. Een goede samenwerking is wat ons betreft altijd gebaseerd op een gedeelde visie. Wij geloven dat we samen kunnen zorgen voor een gezonde en groene toekomst voor onze kinderen.

De impact van papieren verpakkingen

Soms zorgt een kleine verandering voor een groot verschil. Zo ook wanneer je kiest voor luiers in een recyclebare FSC®-gecertificeerde verpakking. Want door te kiezen voor papier in plaats van plastic, wordt er -bij verbranding van de producten- bijna 70% minder CO2 uitgestoten*.

Het zal voor niemand een verrassing zijn dat er minder CO2 uitgestoten wordt bij het verbranden van papier dan bij het verbranden van plastic. Maar berekenen hoe groot dat verschil precies is, is ontzettend lastig. Met behulp van de Life Cycle Assessment (LCA) is dit gelukkig wel mogelijk. En wat blijkt uit die berekening? Het verschil is zelfs bijna 70%.*

Huidvriendelijke Bambo Nature producten met eco-labels

De producten van Bambo Nature zijn vriendelijk voor de huid en het milieu. Raak nu zelf vertrouwd met onze hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Maak een account aan en probeer het op jouw kinderdagverblijf! Nu met €30 shoptegoed bij je eerste order.

Gegarandeerd veilig

Lees meer over de milieulabels en certificeringen die Bambo Nature mag voeren.

dermatologisch getest
FSC Logo
EU Ecolabel
Asthma-Allergy-Nordic label

Bambo Nature is een merk van Abena

Bambo Nature is een merk van Abena. Een Deens familiebedrijf dat is gevestigd in meer dan 55 landen. Bij Abena staat de gezondheid van mens en milieu altijd voorop, in alles wat we doen. Dus ook in onze producten. Geen ander merk heeft zo’n breed pakket aan duurzame verzorgingsproducten, beschermingsmiddelen en facilitaire producten. Van duurzame babyluiers tot de meest milieuvriendelijke facilitaire producten, zoals papieren handdoeken, handzeep, toiletpapier of schoonmaakmiddelen. Lees op deze website meer over Abena.

* Disclaimer

De modellerings- en berekeningsmethoden zijn gebaseerd op ISO 14040/44. De effectcategorieën en de rapportage van de resultaten zijn gebaseerd op EF 3.0 (PEF – Product Environmental Footprint).
De berekeningen worden uitgevoerd per 1000 stuks en met verbranding en recycling aan het eind van de levensduur.

Lees hier meer over LCA berekeningen op de site van ons moederbedrijf Abena.