Voor partners

Voor partners

Generic filters
Exact matches only
 • bambo nature
  Binnen 3 werkdagen geleverd in Nederland
 • duurzaamheid
  Een duurzame keuze
 • gratis bezorging bambo nature
  Gratis levering vanaf €75,-
 • korting
  Profiteer van partnerkortingen

Een merk van Abena

Bambo Nature is een merk van Abena. Een Deens familiebedrijf dat is gevestigd in meer dan 55 landen. Bij Abena willen we dagelijks het verschil maken in het leven van mensen. Dat doen we door oplossingen te bieden die de kwaliteit van leven van mensen verbeteren. De gezondheid van mens en milieu staat altijd centraal in alles wat we doen.

Abena, een duurzaam kloppend hart

Het milieu is een topprioriteit voor Abena; van grondstoffen, tot productie & gebruik tot recycling & afvalverwerking. Vanuit onze liefde voor de natuur stellen we onszelf dan ook graag duurzame doelen. Daarom hebben wij ons verbonden aan 4 van de 17 duurzame ontwikkelingsdoelen (Sustainable Development Goals, SDG) van de Verenigde Naties:

 • Minder CO2-uitstoot door energiegebruik te optimaliseren (SDG 7)
 • Stimuleren van duurzame groei onder goede (arbeids-)omstandigheden (SDG 8)
 • Productie- en inkooppatronen wereldwijd verbeteren zonder productkwaliteit te verliezen (SDG 12)
 • Ecosystemen beschermen en het verlies aan biodiversiteit tegengaan (SDG 15)

Concreet betekent dit dat Abena de volgende doelstellingen heeft voor 2030:

70 procent co2 reductie
70 procent meer eco labels
70 procent minder bio gebasseerde productie

Energiegebruik, afvalbeheer en CO2-reductie zijn slechts enkele van onze groene aandachtsgebieden.

Abena, een duurzame partner

Een breed pakket aan duurzame producten

We zijn specialist in dagelijkse verzorgingsproducten, beschermingsmiddelen en facilitaire producten. Al meer dan 25 jaar leveren wij incontinentie- en huidverzorgingsproducten aan zorginstellingen en thuiszorgorganisaties. We kennen de problemen van onze eindgebruikers en gaan ver om deze op te lossen. Veiligheid staat altijd voorop. Daarom zijn al onze producten op huidvriendelijke en milieuvriendelijke wijze geproduceerd. Onderschreven door onze milieu- en kwaliteitskeurmerken zoals het Nordic Swan Ecolabel, FSC keurmerk en ISO certificeringen. 

Van de meest milieuvriendelijke babyluiers tot facilitaire producten, zoals papieren handdoeken, handzeep, toiletpapier of schoonmaakmiddelen. Geen ander merk heeft zo’n breed pakket aan persoonlijke verzorgingsproducten, beschermingsmiddelen en facilitaire producten.

 

Huidvriendelijke Bambo Nature producten met eco-labels

De producten van Bambo Nature zijn vriendelijk voor de huid en het milieu. Raak nu zelf vertrouwd met onze hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Maak een account aan en probeer het op jouw kinderdagverblijf! Nu met €30 shoptegoed bij je eerste order.