Voor partners

Voor partners

Generic filters
Exact matches only
 • bambo nature
  Binnen 3 werkdagen geleverd in Nederland
 • duurzaamheid
  Een duurzame keuze
 • gratis bezorging bambo nature
  Gratis levering vanaf €75,-
 • korting
  Profiteer van partnerkortingen

De bewuste keuze voor kind en natuur

In essentie staan wij bij Bambo Nature voor de unieke combinatie van kwaliteit, huidvriendelijkheid en milieuvriendelijkheid. Door te kiezen voor Bambo Nature, kies je daarom bewust voor het welzijn van kinderen én van de natuur.

De bewuste keuze natuurlijke babyverzorging

Liefde voor de huid

Bij Bambo Nature geven we ontzettend veel om de gezondheid en het welzijn van alle kindjes. Daarom zijn onze producten zacht, veilig en doeltreffend. Wij zetten alles op alles om de veiligheid en het comfort van de kleintjes te waarborgen, voor een gezonde en zachte babyhuid. 

Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten
Zorgvuldig geselecteerde ingrediënten

Onze grondstoffen voldoen aan hoge eisen op het gebied van huid- en milieuvriendelijkheid. Hierdoor zorgen onze producten voor een zachte, droge en gezonde huid, met een minimaal risico op huidirritatie.

Less is more
Less is more

Wij geloven in ‘less is more’ en gebruiken dus niet meer bestanddelen dan nodig om de kwaliteit van het product te garanderen. Lees meer over onze bestanddelen in deze lijst.

Uitgebreid getest
Uitgebreid getest

Een belangrijk keurmerk dat onze producten dragen op het gebied van huid is het Asthma Allergy Nordic label. Hiermee garanderen we een minimale kans op huidirritatie. Lees hier meer over alle certificeringen van onze producten.  

Voortdurend verbeteren
Voortdurende verbetering

Wij kijken elke dag weer hoe we de huid- en milieuvriendelijkheid van onze producten verder kunnen verbeteren.

Respect voor de natuur

Duurzaam denken en handelen is altijd onderdeel geweest van ons bedrijfs-DNA. Het milieu heeft voor ons dan ook een topprioriteit.

De luiers van Bambo Nature worden zo milieuvriendelijk mogelijk ontwikkeld, verpakt en gedistribueerd. Zo maken we enkel gebruik van windenergie tijdens het productieproces en zijn de luiers verpakt in duurzame verpakkingen op basis van rietsuiker. Een ander voorbeeld is dat we gebruik maken van FSC-gecertificeerd wattepulp, afkomstig uit duurzame bosbouw.

Uniek is ook dat we onze kantoren in Denemarken verwarmen met de restwarmte van het productieproces. We blijven altijd opzoek naar manieren om nog duurzamer te worden. Dat onze luiers milieuvriendelijk zijn tonen we onder andere aan met certificeringen van onder andere het strenge Nordic Swan Ecolabel. Lees hier meer over dit ecolabel.

Zonder concessies aan kwaliteit

Kwaliteit vormt de basis voor goede producten. Want als het product zijn werk niet goed doet, komt dat ook niet ten goede aan de huid en het milieu. Daarom doen we geen concessies aan de kwaliteit van de producten. Bij de luiers zie je deze hoge kwaliteit goed terug in verschillende productkenmerken:

 • Perfecte en comfortabele pasvorm
 • Anti-lekrandjes
 • Super absorberend
 • Luierkern met speciale kanaaltechnologie voor een goede verspreiding van urine
 • Dun, voor optimale bewegingsvrijheid
 • Flexibele zijranden voor extra comfort
 • Hoogwaardige en zachte materialen
 • Een vochtigheidsindicator