Voor partners

Voor partners

Generic filters
Exact matches only
 • bambo nature
  Binnen 3 werkdagen geleverd in Nederland
 • duurzaamheid
  Een duurzame keuze
 • gratis bezorging bambo nature
  Gratis levering vanaf €75,-
 • korting
  Profiteer van partnerkortingen

Luiers met ecolabel voor de kraamzorg

Als professionele kraamverzorgende ben je op zoek naar de beste producten voor de baby’s waar je voor zorgt en hun ouders. Jouw adviezen en zorg hebben een grote impact op het leven van de pasgeborene(n) en de ouder(s). Het Bambo Nature assortiment is speciaal ontworpen voor de gevoelige babyhuid. Bovendien dragen onze producten diverse milieucertificaten, waarmee we aantonen dat ze vriendelijk zijn voor de huid en zo min mogelijk impact hebben op het milieu.

Bambo Nature luiers zijn ontwikkeld volgens Scandinavisch design: de beste kwaliteit met een minimalistisch ontwerp. Dat zie je terug in onze producten, die zijn ontwikkeld om de beste bescherming en optimaal comfort te bieden. Bovendien zijn al onze producten vrij van schadelijke chemicaliën en allergenen, zoals chloor, parfum en ftalaten. 

Onze luiers met goede pasvorm hebben een zachte buitenkant die lucht doorlaat en vocht snel absorbeert. Zo blijft het kindje comfortabel en droog. De luiers zitten bovendien in een FSC-gecertificeerde verpakking, die bij het oud papier mag. Tot slot zijn onze luiers voorzien van diverse certificeringen.

Bambo Nature in jouw kraamtas

Als kraamverzorgende ben jij van onschatbare waarde in de kraamtijd. Niet alleen vanwege de zorg die je verleent, maar ook vanwege jouw ervaringen. Jouw ervaringen en aanbevelingen helpen kersverse ouders navigeren in de hectische periode na de geboorte. En daar helpen wij je graag bij.

Speciaal voor kraamverzorgenden hebben wij een kraamzorgpakket. Deze sturen wij op aanvraag gratis toe, zodat jij onze huidvriendelijke luiers met ecolabels kunt introduceren bij bewuste ouders.

Loading

Huidvriendelijke Bambo Nature producten met eco-labels

De producten van Bambo Nature zijn vriendelijk voor de huid en het milieu. Raak nu zelf vertrouwd met onze hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Maak een account aan en probeer het op jouw kinderdagverblijf! Nu met €30 shoptegoed bij je eerste order.

Gegarandeerd veilig

Lees meer over de milieulabels en certificeringen die Bambo Nature mag voeren.

dermatologisch getest
FSC Logo
EU Ecolabel
Asthma-Allergy-Nordic label

Bambo Nature is een merk van Abena

Bambo Nature is een merk van Abena. Een Deens familiebedrijf dat is gevestigd in meer dan 55 landen. Bij Abena staat de gezondheid van mens en milieu altijd voorop, in alles wat we doen. Dus ook in onze producten. Geen ander merk heeft zo’n breed pakket aan duurzame verzorgingsproducten, beschermingsmiddelen en facilitaire producten. Van duurzame babyluiers tot de meest milieuvriendelijke facilitaire producten, zoals papieren handdoeken, handzeep, toiletpapier of schoonmaakmiddelen. Lees op deze website meer over Abena.