Voor partners

Voor partners

Generic filters
Exact matches only
 • bambo nature
  Binnen 3 werkdagen geleverd in Nederland
 • duurzaamheid
  Een duurzame keuze
 • gratis bezorging bambo nature
  Gratis levering vanaf €75,-
 • korting
  Profiteer van partnerkortingen

Certificeringen

Wij werken met de strengste certificeringsinstituten ter wereld om jou de beste huidvriendelijke en milieuvriendelijke Bambo Nature luiers en huidverzorgingsproducten te bieden. Lees meer over de milieulabels en certificeringen die onze Bambo Nature babyluiers hebben gekregen en wat dit voor jouw kinderdagverblijf betekent.

Nordic Swan Ecolabel

Duurzaamheid bevorderen bij elke stap

Om een duurzame samenleving te realiseren door middel van duurzaam consumeren, wordt in het kader van het Nordic Swan Ecolabel de invloed van producten op het milieu beoordeeld gedurende de gehele levenscyclus, van de selectie van grondstoffen en het productieproces tot en met de verwijdering en verwerking aan het einde van de levenscyclus van het product.

Nordic Swan Ecolabel bambo nature

Asthma Allergy Nordic

Het prestigieuze Blue Label voor allergiebewustzijn

Asthma Allergy Nordic certificeert producten die voor de gebruiker zo weinig mogelijk risico van allergie, eczeem of huidirritatie vormen. Het belangrijkste doel is om het voor mensen met allergieën, contactallergieën, astma of andere ademhalingsproblemen gemakkelijker te maken om producten te vinden die het dagelijks leven beter maken.

Asthma-Allergy-Nordic bambo nature luiers pampers

FSC®, Forest Stewardship Council

Stimuleert het verantwoord gebruik van bosproducten

FSC® (Forest Stewardship Council) is een internationale niet-gouvernementele organisatie die zich wereldwijd bezighoudt met de bevordering van verantwoord bosbeheer. FSC® -gecertificeerde producten zijn gemaakt van grondstoffen uit goed beheerde bossen en verantwoorde bronnen. De traceerbaarheid en integriteit van het label worden gehandhaafd door strikte controlemaatregelen en door te kiezen voor FSC®-gecertificeerde producten, helpt u bij het verzorgen van bossen, mensen en dieren. Meer informatie op www.fsc.org.

Abena A/S is gecertificeerd volgens de normen van de FSC® (Forest Stewardship Council) en Abena Healthcare B.V. is distributeur van FSC®-gecertificeerde Abena-producten. Ga voor meer informatie naar www.abena.com

FSC bambo nature luiers oplossing milieuvriendelijke luiers

ECOCERT Cosmos

Het keurmerk voor milieuvriendelijke cosmetica

ECOCERT Cosmos, de eerste certificeringsinstantie voor natuurlijke en gecertificeerd biologische cosmetica, streeft ernaar dat producten, van ingrediënten tot verpakking, aan strenge milieunormen voldoen. Alleen producten met minimaal 95% natuurlijke ingrediënten (op basis van gewicht) komen voor certificering in aanmerking. 

ecocert bambo nature veilig keurmerk

Dermatologisch getest

Het keurmerk voor producten die vriendelijk zijn voor de huid

Het Dermatologisch getest label garandeert dat een product getest is door onafhankelijke laboratoria. Dit betekent dat zelfs mensen met een zeer gevoelige huid onze producten kunnen gebruiken.

I'm Green

Hernieuwbare grondstof

I’m greenTM-polyethyleen is een plastic gemaakt van suikerriet, een hernieuwbare grondstof, terwijl voor het traditionele polyethyleen fossiele grondstoffen zoals olie of aardgas worden gebruikt. Bij de productie van I’m greenTM-polyethyleen wordt CO2 uit de lucht opgevangen en gebonden, wat helpt om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen.

Bambo Nature Sustainability_Green_200x200px

OEKO-TEX® Standard 100

OEKO-TEX is een onafhankelijke partij die schadelijke stoffen in veel consumentenproducten test en controleert. De certificering garandeert dat een product voldoet aan strenge eisen met betrekking tot ingrediënten, proceschemicaliën, kleuren, sporen en additieven. Het etiketteringssysteem bestaat sinds 1992.

ISO 14001

Certificering milieubeheersysteem

ISO 14001 houdt in dat de fabrikant van Bambo Nature luiers, ABENA Produktion A/S, werkt met een milieubeheersysteem. Deze norm geeft bedrijven een framework om negatieve impact op het milieu te minimaliseren. De certificering wordt verstrekt aan bedrijven die hun milieu-impact onder ogen willen zien en er actief aan werken om deze te verbeteren.

Bambo Nature iso norm 14001

ISO 50001

Certificering milieubeheersysteem

De fabrikant van Bambo Nature-luiers, ABENA Produktion A/S, heeft een ISO 50001 certificering. De certificering bevestigt dat we actief werken aan het verminderen van ons algehele energieverbruik. Behalve dat we werken aan projecten voor doorlopende energieoptimalisatie, bewaken we ook ons energieverbruik en -efficiëntie en stellen we jaarlijkse doelen voor onze energieprestaties.

Bambo Nature iso norm 50001

SMETA

Universele Verklaring van de Rechten van de Mens

We zijn SMETA-gecertificeerd en voldoen aan de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens en de conventies van de Internationale Arbeidsorganisatie.
SMETA is een controleerbare certificeringsstandaard die organisaties aanmoedigt om sociaal aanvaardbare praktijken op hun werkplekken te ontwikkelen, te onderhouden en toe te passen.

We zijn SMETA-gecertificeerd en voldoen aan de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens en de conventies van de Internationale Arbeidsorganisatie.

Huidvriendelijke Bambo Nature producten met eco-labels

De producten van Bambo Nature zijn vriendelijk voor de huid en het milieu. Raak nu zelf vertrouwd met onze hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Maak een account aan en probeer het op jouw kinderdagverblijf! Nu met €30 shoptegoed bij je eerste order.