Voor partners

Voor partners

Generic filters
Exact matches only
 • bambo nature
  Binnen 3 werkdagen geleverd in Nederland
 • duurzaamheid
  Een duurzame keuze
 • gratis bezorging bambo nature
  Gratis levering vanaf €75,-
 • korting
  Profiteer van partnerkortingen

Ontmoet het Bambo Nature team

Neem gerust contact op met de mensen achter Bambo Nature. Echte mensen, met echte ervaring in de praktijk. Stuk voor stuk mensen die weten waarover ze praten en die weten wat het betekent om een ouder te zijn van een kindje en van inmiddels oudere kinderen.

Joep Smeets - productmanager Bambo Nature
LIzzy Bruno productmanager huidverzorging Bambo Nature
Twan Peltzer - Productmanager facilitaire producten Bambo Nature en Abena

Joep, weet als Product Manager alles van Bambo Nature. Heeft zelf ook een dochtertje en trekt samen met zijn gezin graag de natuur in om zijn dochter kennis te laten maken met de wereld om haar heen. Zet zich in voor een duurzamere wereld.

Lizzy, onze huidnerd. Onderzoekt alles wat met de huid te maken heeft. Gaat net zo lang door tot ze tot in de puntjes kan vertellen wat wel en wat niet in een product hoort. Zodat jij ervan uit kunt gaan dat het product gegarandeerd veilig is.

Twan, expert facilitaire zaken, maar ook vader van een zoontje. Wil het allerbeste voor zijn kindje. Niet alleen de beste babyproducten, maar ook de beste reinigingsproducten. Een echte schoonmaakpapa.

Edith Pijma - Regiomanager en continentiespecialist Bambo Nature en Abena
Vera en Miranda - Adviseurs Bambo Nature

Edith, specialist in continentiezorg, maar weet ook hoe ze het best een babyluier kan aanleggen. Wij vinden het belangrijk dat onze partners de beste hulp krijgen, daarom komt Edith graag langs om te helpen wanneer er problemen zijn.

Vera en Miranda – onze Adviseurs en zelf ervaren moeders. Zij bevrouwen de eerste hulplijn en vinden het belangrijk dat goede hulp geboden wordt.

Huidvriendelijke Bambo Nature producten met eco-labels

De producten van Bambo Nature zijn vriendelijk voor de huid en het milieu. Raak nu zelf vertrouwd met onze hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Maak een account aan en probeer het op jouw kinderdagverblijf! Nu met €30 shoptegoed bij je eerste order.