Voor partners

Voor partners

Generic filters
Exact matches only
 • bambo nature
  Binnen 3 werkdagen geleverd in Nederland
 • duurzaamheid
  Een duurzame keuze
 • gratis bezorging bambo nature
  Gratis levering vanaf €75,-
 • korting
  Profiteer van partnerkortingen

Bewust partnerschap

Een goede samenwerking is wat ons betreft altijd gebaseerd op een gedeelde visie. Wij geloven dat we samen kunnen zorgen voor een gezonde en groene toekomst voor alle kinderen. Maar we zien ook in dat dat lukt niet zonder concrete stappen te zetten. Daarom werken we bij Bambo Nature elke dag aan de milieu- en huidvriendelijkheid van onze luiers en verzorgingsproducten.

Partners in verduurzaming, op vele vlakken

Een groene toekomst vraagt om meer actie dan alleen het verminderen van het plastic verbruik. Daarom richten we onze duurzame inspanningen bijvoorbeeld ook op het verminderen van de CO2-uitstoot, en gebruiken we zoveel mogelijk natuurlijke materialen en grondstoffen. Deze duurzame activiteiten zitten geworteld in onze organisatie. Benieuwd naar onze milieudoelstellingen? Je leest ze hier.

Ga jij met ons de strijd aan voor een duurzame toekomst? Dan draag je ook bij aan deze doelen.

Geen klant, maar een partnerschap

Een samenwerking stopt voor ons niet bij de voordeur. Treden er problemen op, dan komen we graag bij je langs om tot een gerichte oplossing te komen. Regelmatig last van lekkages? Onze specialisten komen langs om de oorzaak te ontdekken, en geven tips om het probleem op te lossen. Zijn er locaties waar veel kindjes last hebben van een rode huid? Dan kijken we mee hoe het komt en hoe we het kunnen voorkomen. Daarom ben je voor ons geen klant, maar een partner. Bekijk hier ons team en ontdek de mensen achter Bambo Nature.

Wat leveren we nog meer, buiten luiers?

Bambo Nature is een merk van Abena, een Deens familiebedrijf gevestigd in meer dan 55 landen met duurzaamheid als topprioriteit. Abena produceert niet alleen babyluiers, maar ook duurzame producten op het gebied van continentiezorg, huidverzorging, infectiepreventie en facilitair management. 

Abena is sinds 1953 één van de marktleiders op het gebied van hoogwaardige producten en oplossingen voor de zorg. Deze ervaring zetten we ook graag in binnen andere sectoren: professionele kwaliteit voor iedereen. Because we care.

Lees meer over Abena.

abena hoofdkantoor denemarken
Bambo Nature Because you care

Partner aan het woord

Maar hoe is het nou echt om met ons samen te werken? Norlandia is een van onze partners. In deze video vertellen Wendy Verboom (Norlandia) en Joep Smeets (Bambo Nature) over de drijfveren achter de samenwerking en over hoe ze het partnerschap ervaren.

Huidvriendelijke Bambo Nature producten met eco-labels

De producten van Bambo Nature zijn vriendelijk voor de huid en het milieu. Raak nu zelf vertrouwd met onze hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid. Maak een account aan en probeer het op jouw kinderdagverblijf! Nu met €30 shoptegoed bij je eerste order.